Spa-στε την καθημερινότητα !!!

Barrella Spa relaxing in style

SPA BALANCE

Η σειρά των προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμη.

SPA PH PLUS

SPA PH PLUS

Το ιδανικό επίπεδο ph είναι μεταξύ του 7,2-7,6. Σε αυτά τα επίπεδα εξασφαλίζεται η ασφάλεια των χρηστών, η μέγιστη αποδοτικότητα των χημικών και η προστασία του εξοπλισμού του σπα. Το SPA PH PLUS είναι κοκκώδη αλκάλια τα οποία χρησιμοποιούνται για την αύξηση του ph όταν αυτό πέφτει κάτω από το 7,2.

spa ph minus

SPA PH MINUS

Το ιδανικό επίπεδο ph είναι μεταξύ του 7,2-7,6. Σε αυτά τα επίπεδα εξασφαλίζεται η ασφάλεια των χρηστών, η μέγιστη αποδοτικότητα των χημικών και η προστασία του εξοπλισμού του σπα. Το SPA PH MINUS είναι κοκκώδη οξύ το οποίο χρησιμοποιείται για την μείωση του ph όταν αυτό ανεβαίνει πάνω από το 7,6.

spa ta plus

SPA TA PLUS

Το SPA TA PLUS είναι μία εξαιρετική, ταχείας διάλυσης πούδρα η οποία χρησιμοποιείται για την αύξηση της αλκαλικότης στο νερό στο σπα. Εφαρμόστε όταν η συνολική αλκαλικότητα πέσει κάτω από τα 80mg/l(ppm) και διατηρείστε την ανάμεσα στα επιθυμητά επίπεδα των 80-150mg/l(ppm).

spa hardness plus

SPA HARDNESS PLUSS

Το SPA HARDNESS PLUS είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την αύξηση των επιπέδων σκληρότητας ασβεστίου στο νερό του σπα. Τα επίπεδα σκληρότητας ασβεστίου θα πρέπει να διατηρούνται ανάμεσα στα 100-200mg/l(ppm) ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του σπα και του εξοπλισμού του.

spa complete strarter kit chlorine

SPA COMPLETE STARTER KIT-CHLORINE

Το spa complete starter kit-chlorine είναι ένα εύχρηστο κιτ που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα βασικών χημικών προϊόντων επεξεργασίας του νερού του σπα με πρόσθετα προϊόντα συντήρησης. Περιλαμβάνει 500gr Chlorine Granules,750gr ph Minus,500gr ph Plus,500gr TA Plus,2x Spa Fusion , Spa Immerse and 3 way test strips.

chlorine granules

CHLORINE GRANULES

Οι κόκκοι χλωρίου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν πως το νερό στο σπα είναι ασφαλές και ελεύθερο από βακτήρια. Εφαρμόστε καθημερινά για να πετύχετε τα προτεινόμενα επίπεδα χλωρίου στο νερό 3-5mg/l(ppm). Αυτοί οι κόκκοι διαλύονται γρήγορα και επηρεάζουν ελάχιστα το ph του νερού.

immerce aqua sachet

IMMERCE AQUA SACHET

Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αφαιρεί τα λιπαντικά και τα λάδια που επικάθονται στα φίλτρα και μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπαρκή φίλτρανση του νερού. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το σε μηνιαία βάση. Εφαρμόστε 100gr σε έναν κουβά με καθαρό νερό και αφήστε τα φίλτρα να μουλιάσουν για 8 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τα φίλτρα να στεγνώσουν εντελώς πριν τα τοποθετήσετε στην θέση τους.

hot tub flush

HOT TUB FLUSH

Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για την απομάκρυνση της βρωμιάς (από υπολείμματα σαπουνιών και λαδιών) η οποία επικάθεται στα τοιχώματα των σωληνώσεων . Αν δεν αντιμετωπιστεί , αναπτύσσονται επιβλαβή βακτήρια τα οποία μειώνουν τη δράση των απολυμαντικών. Αυτό το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζετε πριν από την αποστράγγιση του σπα.

spa instant filter cleaner

SPA INSTANT FILTER CLEANER

Χρησιμοποιήστε το Instant Filter Cleaner στην τακτική ρουτίνα καθαρισμού των φίλτρων σας. Το προϊόν αυτό απομακρύνει γρήγορα τα λιπαντικά και τα λάδια που επικάθονται στα φίλτρα. Εφαρμόστε το στα φίλτρα και ξεπλένετε με άφθονο καθαρό νερό.

spa surface cleaner

SPA SURFACE CLEANER

Το Spa Surface Cleaner είναι ένα αποτελεσματικό υγρό καθαριστικό το οποίο απομακρύνει την βρωμιά που επικάθεται στα τοιχώματα του σπα στο ύψος της γραμμής του νερού. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό όλης της επιφάνειας του σπα μετά την αποστράγγισή του.

MULTIFUCTIONAL 20G CHLORINE TABLETS

Οι Πολυλειτουργικές ταμπλέτες χλωρίου 20gr είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και χρησιμοποιούνται ευρέος στην απολύμανση του σπα. Η αργή διάλυσή τους στο νερό τις επιτρέπει να διατηρούν τα προτεινόμενα επίπεδα χλωρίου για μεγαλύτερο διάστημα σε σύγκριση με τους κόκκους χλωρίου. Αυτές οι ταμπλέτες εμπεριέχουν καθαριστικά τα οποία βοηθούν στην διαύγεια του νερού. Πάντα να τις τοποθετείτε στο πλωτό διανομέα(floating tablet dispenser).

4 way chlorine bromine test stripes

4-WAY CHLORINE/BROMINE TEST STRIPS

Τα 4-way test strips παρέχουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ελέγχουμε την ποιότητα του νερού μας μέσα στο σπα. Μπορούμε να ελέγχουμε το χλώριο, το βρώμιο, το ph και την αλκαλικότητα. Απλώς βυθίστε την ταινία μέσα στο νερό και αφαιρέστε την αμέσως. Κρατήστε την σε οριζόντια θέση για 15 δευτερόλεπτα (μην απομακρύνεται την περίσσια ποσότητα νερού από την ταινία), και συγκρίνετε τους χρωματισμούς με αυτούς επάνω στο μπουκαλάκι της συσκευασίας.

bromine tablets

BROMINE TABLETS

Οι ταμπλέτες βρωμίου είναι μία δημοφιλής εναλλακτική λύση απολύμανσης του νερού από αυτή της χλωρίωσης. Τοποθετήστε τις στον πλωτό διανομέα(floating dispenser), η αργή διάλυσή τους διατηρεί τα επιτρεπόμενα επίπεδα απολύμανσης για περίοδο 3-5 ημερών.

non clorine shock

NON CHLORINE SHOCK

Το Non chlorine shock είναι ένα κοκκώδες προϊόν το οποίο είναι ιδανικό για συχνή οξείδωση του νερού στο σπα. Καθώς δεν αυξάνει τα επίπεδα χλωρίου ή βρωμίου, και αμέσως μετά την χρήση του μπορούμε να κάνουμε χρήση του σπα.

spa fusion aqua sachet

SPA FUSION AQUA SACHET

Είναι το απόλυτο προϊόν για οξείδωση του νερού στο σπα. Έρχεται σε βολική συσκευασία των 35gr, καταστρέφει τα απόβλητα που προέρχονται από τους χρήστες και έχει ενσωματωμένο καθαριστικό που εξασφαλίζει διαύγεια στο νερό του σπα. Για να το εφαρμόσετε απλώς κόψτε τη γωνία από το σακουλάκι και ρίξτε το περιεχόμενο στο νερό απευθείας. Τα 35gr αντιστοιχούν σε 1500lt νερό.

floating chlorine tablet dispenser

FLOATING CHLORINE TABLET DISPENSER

Ο πλωτός διανομέας (floating tablet dispenser) διατίθεται σε δύο μεγέθη. Ο μικρός διανομέας είναι ιδανικός για τις ταμπλέτες χλωρίου των 20g ενώ ο μεγάλος διανομέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις ταμπλέτες των 20g όσο και των 200g.

6-WAY CHLORINE/BROMINE TEST STRIPS

Τα 6-way test strips παρέχουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ελέγχουμε την ποιότητα του νερού μας μέσα στο σπα. Μπορούμε να ελέγχουμε το χλώριο, το βρώμιο, το ph , την αλκαλικότητα, την σκληρότητα και κυανουρικό οξύ . Απλώς βυθίστε την ταινία μέσα στο νερό και αφαιρέστε την αμέσως. Κρατήστε την σε οριζόντια θέση για 15 δευτερόλεπτα (μην απομακρύνεται την περίσσια ποσότητα νερού από την ταινία), και συγκρίνετε τους χρωματισμούς με αυτούς επάνω στο μπουκαλάκι της συσκευασίας.

CHLORINE GRANULES

Οι κόκκοι χλωρίου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν πως το νερό στο σπα είναι ασφαλές και ελεύθερο από βακτήρια. Εφαρμόστε καθημερινά για να πετύχετε τα προτεινόμενα επίπεδα χλωρίου στο νερό 3-5mg/l(ppm). Αυτοί οι κόκκοι διαλύονται γρήγορα και επηρεάζουν ελάχιστα το ph του νερού.

SPA VACUUM

Απομακρύνει τις βρομιές που επικάθονται στον πάτο του σπα.

ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ

Η σειρά των προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμη.

O2 GENTLE GRANULES

Ήπια και απαλή θεραπεία ενεργού οξυγόνου, η οποία μας προσφέρει μία λύση απαλλαγμένη από το χλώριο και το Βρώμιο. Συνδυάζεται πάντα με το 02 Gentle Liquid.

O2 GENTLE TABLETS

Ήπια και απαλή θεραπεία ενεργού οξυγόνου, η οποία μας προσφέρει μία λύση απαλλαγμένη από το χλώριο και το Βρώμιο. Συνδυάζεται πάντα με το 02 Gentle Liquid.

O2 GENTLE LIQUID

Ήπια και απαλή θεραπεία ενεργού οξυγόνου, η οποία μας προσφέρει μία λύση απαλλαγμένη από το χλώριο και το Βρώμιο. Συνδυάζεται πάντα με το 02 Gentle Granules/Tablets.

3 WAY TEST STRIPS

Τα 3-way test strips παρέχουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ελέγχουμε την ποιότητα του νερού μας μέσα στο σπα. Μπορούμε να ελέγχουμε το ενεργό οξυγόνο, το ph και την αλκαλικότητα. Απλώς βυθίστε την ταινία μέσα στο νερό και αφαιρέστε την αμέσως. Κρατήστε την σε οριζόντια θέση για 15 δευτερόλεπτα (μην απομακρύνεται την περίσσια ποσότητα νερού από την ταινία), και συγκρίνετε τους χρωματισμούς με αυτούς επάνω στο μπουκαλάκι της συσκευασίας.

SPA SPECIALITIES

Η σειρά των προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμη.

spa-foamaway

SPA FOAMAWAY

Το Spa Foam Away είναι ένα υγρό (το οποίο δρα γρήγορα) που προλαμβάνει και καταστρέφει τον αφρό που σχηματίζεται στην επιφάνεια του νερού του σπα. Όταν το προσθέτετε απευθείας στο νερό του σπα, το προϊόν δρα γρήγορα και απομακρύνει τον αφρό, ο οποίος δημιουργείται κυρίως από τα καλλυντικά, τα απολυμαντικά και τις λοσιόν που χρησιμοποιούν οι χρήστες του σπα.

spa scaleaway

SPA SCALEAWAY

Το scaleaway προστατεύει από τα υπολείμματα τα οποία επικάθονται με μεγάλη ταχύτητα στα τοιχώματα του σπα εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας του νερού. Το scaleway μπορεί να χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την προστασία των φίλτρων, του θερμαντήρα ,των σωληνώσεων και της επιφάνειας του σπα.

spa sparcle

SPA SPARKLE

Το sparkle είναι ένα καθαριστικό σε υγρή μορφή το οποίο χρησιμοποιείται ώστε να κάνει το νερό πιο διαυγές. Το sparkle προστίθεται απευθείας στο νερό του σπα τη στιγμή που η αντλία είναι σε λειτουργία. Από την στιγμή που εφαρμόζεται συλλέγει τα μικροσωματίδια τα ενώνει μεταξύ τους και δημιουργεί μεγαλύτερα σωματίδια τα οποία είναι εύκολο να συγκρατηθούν από τα φίλτρα.

SPA CLARITY CUBES

Αυτό το νέο προϊόν είναι ιδανικό για την αποκατάσταση της διαύγειας του νερού στο σπα. Σε μορφή gel διαλύεται εύκολα και καθαρίζει το νερό γρήγορα.