ΚΑΤΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Συνδυάζοντας την μακροχρόνια παράδοση στην επεξεργασία του ξύλου με την νέα τεχνολογία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό

Οι βάσεις για την επιτυχία

Το ανθρώπινο δυναμικό, η ποιότητα, η συνεχείς εξέλιξη και η υποστήριξη μετά την πώληση αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας μας αλλά και την φιλοσοφία μας.

Φτιαγμένη στα μέτρα σας

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την σάουνα σας προσαρμόζοντας την στον χώρο και στην ανάγκες σας ώστε νας σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση

aboutImage
RELAXING IN STYLE

Λίγα λόγια για εμάς

Η BARRELLA σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης με τις αυθεντικές χειροποίητες σάουνες.

Η Barrella δραστηριοποιείτε στο χώρο της ευεξίας με την κατασκευή σάουνας, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη σπα (Υδρομασάζ).

Η σαραντάχρονη εμπειρία της στην επεξεργασία ξύλου απέφερε πλήθος από εξαιρετικές δημιουργίες. Χάρη στην ποιότητα των κατασκευών της έχει στο ενεργητικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες που την κατατάσσουν σε μία από τις ανταγωνιστικότερες εταιρείες στη Βόρεια Ελλάδα.

Βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της είναι το ενδιαφέρων και η κατανόηση των αναγκών, αλλά και η συνεχής επικοινωνία σε όλα τα στάδια κατασκευής των έργων με τον πελάτη. Ταυτόχρονα προσφέρει αξιοπιστία, ευελιξία και υψηλή ποιότητα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη σε συνδυασμό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οικογενειακή παράδοση
στην επεξεργασία του ξύλου

ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η Φιλοσοφία μας

Ανθρώπινο δυναμικό

Το μυστικό της επιτυχούς μακροχρόνιας πορείας της εταιρείας, οφείλεται στους ανθρώπους της. Η Barrella απαρτίζεται από ειδικευμένο προσωπικό, με υψηλή κατάρτιση στο αντικείμενο της δουλειάς τους. Οι άνθρωποί μας αγαπούν αυτό που κάνουν. 

gl num 2

Πρωτοπορειακός σχεδιασμός

Το τμήμα σχεδιασμού στελεχώνεται από μηχανολόγους και βιομηχανικούς σχεδιαστές, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν τη βέλτιστη λύση ακόμα και στους πιο δύσκολους χώρους. Ο συνδυασμός του άρτιου σχεδιασμού με τη μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή μας προσδίδει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Σχεδιάστε μαζί μας το χώρο χαλάρωσής σας.

gl num 3

Κατασκευαστική υπεροχή

Η Barrella εφαρμόζει σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα και είναι σε θέση να υλοποιήσει έργα υψηλών προδιαγραφών. Υπάρχει πλήρης έλεγχος του τελικού κόστους και του χρόνου παράδοσης των προϊόντων. Σε κάθε στάδιο παραγωγής δεσμευόμαστε για προϊόντα & υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. 

ΣΑΟΥΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Πείτε μας ακριβώς τι χρειάζεστε και εμείς θα κατασκευάσουμε μία σάουνα σε όποιο δωμάτιο και αν επιλέξετε προσαρμοσμένη στο χώρο σας. «Σχεδιάστε μαζί μας τη σάουνα σας»

HORECA PROMO 2020

Για μία ακόμα χρονιά η Barrella έκανε αισθητή την παρουσίαση της στην Διεθνή Έκθεση HORECA 2020 επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέσης στον χώρο.